Isnin, Disember 28, 2009

aku sudah jatuh cinta lyana jasmay



1st time aku dengar lagu ni kat hotfm..adek aku tanye..cuba teka sape nyanyi lagu ni?aku jawab acha septriasa..huhu ingatkan lagu indon..rupenye lagu lyana jasmay by ajai..yela lagu ala2 dari seberang je..tak sangke kter terpaksa wat lagu ala2 diorang untuk menarik minat pendengar malaysia..dulu lagu 'aku tak percaya cinta'..adoyai sangatla copycat avril lavigne..kali ni ok sket la..suara lyana ni cam comel2 sket..seswai la lagu2 yg catchy camnih..sedap didengar..

Sudah lama mencari
Tapi tak ku temui
Rasa yang selalu
Ada di hati
Ada di hati

Kini aku temui
Jalan cerita cinta
Sekian lama mencari
Cinta

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Yeahh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa

Hey yeahh (Ohh..)
Hey yeahh

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cintaku
Rasa cintaku

Ku akur selamanya

Jumaat, Disember 25, 2009

tsahaylu..toruk makto..




cerita ni kisah masa depan, tahun 2154..Pandora sebuah planet lain (sangat cantek dan indah wow!) mempunyai unobtanium(mineral berharga)..so seperti biasa manusia yang rakus dengan kekayaan ni nak la kaut keuntungan kat situ..
Pandora dihuni oleh na'vi, macam orang asli kat situ la..lebih tinggi daripada manusia..berkulit biru(cam dalam poster di atas sebelah kiri)..saintis mencipta Avatar yg sebijik macam na'vi untuk mempelajari cara hidup diorang..tapi yg nak curi unobtanium tu ade agenda sendiri..Jake Sully seorang bekas Marin yg control avatar tu..pastu mcm2 la yg jadi biler dier menjadi sebahagian dari puak Omaticaya..


pelakon2:
sam worthington (jake sully)
sigourney weaver (dr. grace)
michelle rodriguez (marine fighter pilot)
stephen lang (colonel papa dragon)
laz alonso (tsutey)
director : james cameron

this movie..
1. puak na'vi sume sexy2..hehe
2. setiap avatar dan na'vi ade 'usb cable' kt ekor dier..bley dicocok n smbung kt mane2..
3. pandora sgt la cantek..spt kter masok ke dunia khayalan..
4. ikran ibarat proton saga..toruk makto lak cm mercedez kot..
5. kalo aku dpt watak dlm cter tu..aku pilih nk control avatar toruk makto..hehe bley terbang ke mane2..pastu orang len takot lak tu..



thumbs up! utk avatar..

Rabu, Disember 23, 2009

siri seram sejuk:3am



diz is our 1st try bikin shortfilm..skrip paling mudah dibuat..mesti la skrip seram..hehe..kalo wat cter lawak..kang jadi lwk bodoh wat malu je..huhu..shooting amek masa 2malam je..rushing sket sebab masing2 ade keje laen..lokasi penggambaran dirahsiakan sebab tuan bilik tanak kasi tau..hehe..

video ni aku dedikasikan kepada all production members..
fadzli manaf..pakar giler editing and sound efect sumer, cameraman jugak
leman..pelakon student..train satu malam je hehe
arep n syed ibrahim..cameraman yg sangat pandai carik angle yg cantek
hazlami..propmaster..korang ingat baju kt pintu tu jatoh sendiri ke time ketok..lami tarik dengan benang ye..hehe
rozaini..plakon hantu yg tber2 je datang lokasi dan tros dpakse blakon..haha
gud job and thumbs up! to all!

InsyaAllah kitorang akan wat next series..masih dalam proses siapkan skrip..

so kali ni malas aku nak kritik ape2..korang la kasi komen ye..trimas!

Isnin, Oktober 19, 2009

lagu dan kenangan..love story

kisah bermula pada hari sabtu yg sunyi..taktau nak watpe..3 sahabat ni pegi la karok..aku, pali n fitri..bajet nk gi redbox la..padahal ari deepavali..konpem la penoh kan..seperti yg dah dijangka..memang full..pastu dah sangap sangat..pegi la pertama kompleks kat sebelah sogo tu..kat sini tempat mengeluarkan suara..yeyeeaahh!haha..awal2 tu sume nyanyi lagu rock2 je..rock kapak sume la..tiber2 time last2 da taktau nak pilih lagu pe..nampak de lagu..'love story'..punyela sengal kan pi pilih lagu tu..pastu dok baek punye nyanyi 3org..kan da lagu last..ade la orang dok tunggu turn kt luar..yg dok tunggu tu geng awek2 pulak tu!memalukn btoi..adoyai memang aku tak pi da karok kt situ..huk2

We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony of summer air

See the lights,
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
You say hello
Little did I know

That you were Romeo you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if they know
So close your eyes
Escape this town for a little while

Cause you were Romeo I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go and I said:

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes, oh,

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town I said:

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knealt to the ground and pulled out a ring

And said:

Marry me Juliet you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes

Oh, oh, oh

Oh, oh, oh, oh

Cause we were both young when I first saw you

Ahad, Oktober 18, 2009

wana orang biasa..

tak dapat kutahan lagi
hatiku berdegup laju
kaki gerak tak henti-henti
indahnya rasa di hatiku
tandanya ia mungkin rasa di hatimu

mulanya aku orang biasa
kini aku seorang penghibur
o..orang biasa 'a..
hadirku untuk menghibur

kau juga tahu
yang aku mahu
mari berlagu denganku
hayunkan tangan gerakkan kakimu
suka hati menari denganku
(2x)

rentak lagu irama nan merdu
mengiringi gerak-geri ku
mengkinkah-mungkinkah jawapan untuk detik ini

kini ku rasa bersyukur
atas kurniaNya 'a..
tak ku sangka waktu kan berubah
jalan hidup yang semakin sempurna

video

kenal wana tak?ni la pemenang my starz LG..da ade album da skang..aku pn tak la kenal sangat..tapi biler dengar lagu ni..kire cam layan jugak la..malaysia cam kurang je lagu2 reggae camnih..so kire ok la kalo dier nyanyi genre yg ala2 bob marley ni..nice song..

Ahad, Oktober 11, 2009

gamatnye istana budaya!!



'teater muzikal gamat'
ahad
11 okt 2009
3 ptg
panggung sari, istana budaya




teater ni aku tk plan pun nk gi tengok..tapi tber2 je yuyun offer utk gi tengok..aku yg tkde pe2 plan utk ptg tu..ikot jela..lagipun da lame tk gi IB..sampai je kt sana..rmainye kanak2..huu rupenye teater ni lebey seswai utk kanak2..tp tkpela..bkn slalu jd budak2 (kata ted)..time da dok je kt seat..aku dengar bdk kcik kt blkg ckp kt ayah dier..'nk bli popcorn'..ayah dier ckp la ni bkn wayang..tkley mkn..hee aku tersengih ngan keletah budak2 yg datang nk tgk teater tu..teater gamat ni mengisahkan hidupan laut..keluarga gamat(watak utama), obor2(watak jahat), belia buntal(cam rukun tetangga je aku tgk hehe), kurita(paling ditakuti dlm laut tula, otai), kuda laut(nurse dlm laut), ketam, umang2, belut dan mcm2 lagi la..da mcm tgk spongebob la pule..hehe..teater ni sbnrnye penah ditayangkan di aswara..cume dibuat semule dengan lebey baek la utk tayang kt IB..aku rs teater ni cm tahap beginner lagi kot..sbb cam byk kelemahan..suara kdg2 tk dengar..koreograf tarian pun tk brape nk kemas sgt..tapi de jgk bestnye..plakon siap belakon dkt ngan audience time nk carik anak gamat yg ilang tu..pastu time belia buntal nk senaman..audience pun kne ikot jgk..huu yela kan tujuan pn nak hiburkan kanak2..yg paling aku suke..kostumnye yg cantek!hehe

barisan pelakon: Amy Mastura (Mak Gamat), Zuhairi Ibrahim (Bapa Gamat), Aidil Solehin (Anak Gamat), Datin Natasha Hudson (Ikan Buntal), Anith Aqilah OIAM (Gamat betina), Syukor Ibrahim (Penyu Ketua Hakim) dan 80 pelakon berbilang bangsa berusia 3-50 tahun


pelakon-pelakon teater gamat..








aku ngan kakak gamat..







more info klik here

Sabtu, Oktober 10, 2009

papadom!!



'Papadom'
khamis
8 okt 2009
9.20pm
tgv klcc




yeaaahh..inilah dier filem yg telah memenangi fest filem malaysia yg baru lepas..1st day tayang trus aku gi tgk..haha punyela tk saba..kire mcm high expectation jgk la..sbb da menang filem terbaek kn..

jalan cter dier agak ringan..seorang bapak(afdlin shauki) yg terlalu sygkn anaknye(lyana jasmay)..sampaikan anak dier gi skolah pun dier temankn..da form5 pn..siap bwk nasik kandar time rehat..anak dier msok U pun..dier sanggup jd tukang kebun!semata2 nk mengawasi anak dier ni..kirenye syg giler la sampai telebey kawalan..huu..sinopsis lebey lengkap di entry sebelom ni klik here

memang korang akan gelak la dari mule smpai abes cter ni..dialog2 dier mcm spontan je..lakonan sgt slumber..yela..director dier kn de wat ranc spontan kt astro..=) memang kalo dari segi jalan cter, korang akn rasa 'lorr biase je citer ni'..tapi cara afdlin sampaikan cter ni..mmg menarik la..lagu2 latar utk cter ni pun best gk..

antara pelakon2nya: afdlin, lyana jasmay, norkhiriah, scha, farid kamil, din beramboi, harun salim bachik, vanida imran

seswai dtonton utk me'relaks'kan minda sbb tk perlu berfikir saket2 kepala utk phm cter ni..jz njoy the show..thumbs up! utk papadom!

Selasa, September 29, 2009

seadanya aku..nubhan..

Tak dapat ku kotakan
Seperti yang sudah-sudah
Bagai memetik butir bintang
Yang jauh tampak terang
Tak sanggup ku mungkir dalam sayang

Tak mampu ku berikan
Mimpi di luar jangkauan
Terimalah yang setulusnya
Aku di depan mata
Seadanya aku manusia

Aku peraih kasih sayang
Rindu pada ketulusan belaian
Engkau yang mendamaikan rasa ragu
Dengan cinta tak seperti dulu

Istana yang ku bina
Biarpun kali kedua
Terimalah yang setulusnya
Aku di depan mata
Seadanya aku manusia

Aku peraih kasih sayang
Rindu pada ketulusan belaian
Engkau yang mendamaikan rasa ragu
Dengan cinta tak seperti dulu

donlod here!

lagu ni mule2 dengar rs cm biase je..tp pas dgr 2 or 3 kali..pergh..tangkap lentok gak..serius best..kne hayati lirik dier betol2..baru akn dpt feel dier..hak hak terjiwang pulak..lagu ni lg best daripada lagu prtama dier dlu..
thumbs up untuk lagu ni!

Ahad, September 27, 2009

momok the movie..jeng3




'momok'
9.20pm
sabtu
26 sept 2009




muvie sempena duet raya..hak2..aku cam excited jugak la nk tgk cter ni..sbb dlu aku de tgk yg versi vcd punye..lme da la..mmg seram la..mmg btol2 cter hantu melayu la..langsuir, pocong, pelesit, pontianak sume ada..

then biler start je tgk..aku da agak kecewa sket da..korg tau tak nape?jln cter exactly cam vcd yg aku tgk tu..huk2..skrip pun lebey kurang plak tu..pelakon pun de je plakon2 yg same..cume de sket perubahan la untuk bg lagi menarik cter ni..but the prob is..bukannye smakin mnarik..smakin tk best..sori ye m. jamil (director filem ni)..aku lagi suke versi vcd yg aku tgk dulu..

kisah dier pasal Adlin (Faizal AF4) yang bekerja di Bintulu balek kampung untuk bercuti..dier ni pi la warung Pak Ajis (Datuk Aziz Sattar) untuk Mee Calong dan bersembang kosong..yela dpt jumpe kwn lame, Kadir (Abon)..time ni la diorg sembang2 pasal cter hantu..so ade la 6 kisah cter hantu..korang tgk sndri la..nt tk best plak kalo aku cter sume kan..mama rina (AF) pun de belakon gak dalam cter ni..tp kebanyakan lakonan dalam muvie ni cm sgt pelik la..cm keras je lakonan diorang..ala2 teater skolah..bosan2..kalo korg still rase nk g tgk muvie ni..hmmm lu pikir la sndri..hee

Sabtu, September 12, 2009

happy!!..lalalaaa

hatiku rasa bahagia
pabila kau bersama
tiada gundah gulana
merosak hati kita

mari kita bergandingan tangan
jauhkan segala peperangan
kita cipta irama
di dalam melodinya
kita nyanyi bersama

lebih baik cinta daripada benci
lebih baik setia dari iri hati
menyanyi dan menari sesuka hati
janji kita....happy!!

haaa..saje jer aku nk share lirik lagu happy! amy mastura ni..seswai la dengan event yg aku pegi smalam kt sweetchat cafe, times square iaitu gathering de fifa saina (klub form5 skol aku)..memang wat aku hepi sgt la wei..mane taknye..jmpe member2 yg da 4thn tk jmpe!!muke sume lebey kurang cmtu jgk je..huhu tk brubah pn korg eik..member2 ni la aku lepak siang n mlm dolu2..yela budak asrama kn..yg terharu nye bdk2 johor pn de dtg jgk..member2 study oversea pn de sggup ponteng cls smate2 utk gathering ni..haha..aku yg kt kl ni kalo tk gi..mmg patot kne campak kt sg klang tula..huhu..

tkenang lek zaman dolu2..
1. prep ptg - pakden kipas2 bdn..sbb pns dowh clas tu..
2. prep mlm - dok pikir nk bli nsk lemak bper bgkus utk mlm tu hehe..
3. dewan makan - huk2 even x sdap sgt tp bedal je la labu..
4. kulyah subuh - waktu tdo kt surau almaklum la ari cuti..
5. jumaat pg - mkn roti canai..suke2..
6. kol 5pg - herr karim ketok2 pintu dorm ngan besi pe ntah utk kejut bgn subuh..tp sume tetap tdo bagaikn tk dgr pe2..huhu
7. dorm b1 kanan - aku jd ktua dorm time ni..pastu kne denda ngan pengetua cat tiang koridor gara2 dorm tk bersih..huk2

dan byk lagi la knangan2 kat saina..memang tk dpt dilupekan.. =)



sekolah ku, syurgaku






Sabtu, Ogos 29, 2009

dansa kl-singapore!




'tari tirana'
setiap selasa
9 mlm
tv3




now da 3 episod pn cter ni..bler aku tgk je..trus wat aku tertarik ngan cter ni..actually cter ni la gnti la dolce amira..kisah dier pasal kehidupan remaja, konflik percintaan n yg paling best..its about tarian..cm street dance la..yela tajok pn tari..takkan la psl nyanyi2 lak kan..aku rase elemen tarian ni bley wat kn cter ni jadi fevret korg almaklum la skang kan mmg musim dance2 cmni..
kisah dier lebey kurang cmni la..Tirana ni kapel ngan penyanyi pop terkenal Singapura, Ash..Vee(pengurus Ash) slalu kongkong Ash konon nk dier tumpu kt krjaya la..dlm mse sama bapak Tirana tak suke Ash sbb dier nk Tirana further study jd lawyer..pastu byk sgt halangan..break la..even diorg stil love each other..

Tirana mmg minat tarian..dier approach dan nk join dance grup Chika(Paris Hilton wannabe)..Chika n bf,Neo mmg da byk problem sblm ni..Neo ni sangkut cintan lak ngan Tirana..kt sini la start konflik cinta tiga segi(cam lagu saleem) antara Tirana, Ash, Neo..



Ammar Alfian Aziz (Neo)
Nadia Aquila Bajuri (Chika)









Wan Sharmila (Tirana)
Shaz Jazle (Ash)







thumbs up!

Sabtu, Ogos 15, 2009

prom gown..project runway!

malam tu aku tengok la rancangan ni..pe yang aku rs menariknye..tugasan utk malam tu ialah kena siapkan prom dress @ gown untuk high school..utk budak skolah la yg umo 17 tahun nye..so nak wat baju tu pn kena la wat yg seswai ngan umo diorg ni..mcm2 ragam la time nk siapkan ni..dengan cerewetnya bdk2 tu..mak diorg pun masok cmpur gk tu..huisk..pening..

so tanak buang masa lagi..meh aku show terus gown2 yang dihasilkan..




warna yang ceria..seswai dgn umo..n model ni pun cm hepi sgt la dpt baju ni..so kire brjaya la..







gown ni plak bagi aku nmpk sgt elegan dan glamour..







yang ni plak nmpak cam murah la..sori to say..








ni model yg cerewet la..mcm2 dier mntk..smpai penin designer nk wat gown dier..but hasilnye not bad la..cntek jgk..






gown yg ni ok jugak la..tapi nape ntah aku rase cam tk seswai lak utk prom nite..nmpak cam sedikit formal..




dan yg tkeluar pada malam itu ialah...
kevin..model dier yg no 3..mmg tk brape bkenan pn..huhu

Ahad, Ogos 09, 2009

siti haida ^_^

baru je terdengar lagu ni kt sinar fm..(jiwang plak lyn sinar..hoho)..lagu ni membuatkan aku teringat mase aku nyanyi time opkim dulu(prog anak angkat)..yang bestnya..bapak angkat siap duet ngan aku tu!mantap kan..bapak angkat aku ni penah masok bintang rtm dulu..peringkat suku akhir..hebat2..hehe








tengok tu bapak angkat tak saba2..dok mntak mic..hehe













sporting tol bapak angkat aku ni kn..=)






Siti Haida gadis ayu
Buat penghias selalu rindu
Dalam majlis sering bertemu
Budi bahasa menawan kalbu

Oh oh oh oh Siti Haida
Membuat jiwa terasa rindu

Siti Haida permata indah
Cekap berani puteri pujangga
Bina bangsa kandi negara
Teguh imannya bergaul mesra

Oh oh oh oh Siti Haida
Bijak sekali ilmu wanita

Siti Haida gadis ayu
Buat penghias selalu rindu
Dalam majlis sering bertemu
Budi bahasa menawan kalbu

Oh oh oh oh Siti Haida
Membuat jiwa terasa rindupenyanyi asal- jefry din


Sabtu, Ogos 08, 2009

papadom..filem yg sedap!

biler aku ckp je papadom..mesti ni yg korang bayangkan..tol tak?
memang sedap la kalo dapat makan dengan nasik beryani ni..tapi pe yang aku nk citer ni bkn la pasal makanan ni..tapi pasal 'FILEM PAPADOM'filem ni baru je menang anugerah filem terbaik festival filem malaysia ke 22(2009)..so konpem la citer ni berkualiti kan..

citer ni kisah seorg bapak, Saadom, (name pn da mcm papadom) seorang ahli perniagaan nasi kandaq yang berjaya kat Pulau Pinang. Wasiat isterinye supaya menjaga anak mereka, Mia dengan baik telah mengubah diri Saadom. Daripada seorang lelaki yang sentiasa sibuk dengan dunia nasi kandarnya, Saadom menjadi seorang bapa yang begitu prihatin kepada setiap perkara yang berlaku pada Mia. Setelah menginjak usia remaja, Mia mula rasa rimas dengan kasih sayang Saadom yang berlebih-lebihan. Kawan-kawan Mia juga rimas dengan Uncle Saadom yang sentiasa mengekori anaknya itu. Mia sangka apabila dapat belajar di Kuala Lumpur, bapanya akan berubah sikap. Tetapi lain pula yang berlaku. Saadom sanggup menyamar menjadi tukang kebun di universiti tempat Mia belajar! Semuanya bersebab…. Setelah Mia berjaya dalam pelajaran, barulah Saadom rasa lega, lalu membiarkan Mia mencorakkan masa depannya sendiri..

barisan pelakon..
Saadom - Afdlin Shauki
Munirah - Noorkhiriah
Miasara -Liyana Jasmay
Yvonne - Chelsia Ng
Profesor Balqis - Vanidah Imran
Shasha - Scha
Hisham - Farid Kamil
Mat - Que Haidar
Hussin - Harun Salim Bachik

pengarah + pnulis skrip..
Afdlin Shauki

untuk info korang jugak..kedua pelakon dari filem ni telah memenangi pelakon terbaik lelaki dan wanita ffm 22

thumbs up! la utk filem ni sbb menang byk anugrah dlm ffm 22..
nantikan tayangan nye 8 okt 09 ni ok!



Rabu, Julai 22, 2009

la dolce amira~~

'La Dolce Amira'
setiap selasa
9 mlm
tv3

tudia antara drama yg aku minat skarang ni..kisah dier psl kehidupan remaja zaman skarang la..nampak cam kisah cerita melayu biasa..tapi menarik mungkin sbb sezaman dengan aku kan..tu jadi minat lebey tu..cerita dier pasal amira (faezah elai) dan kawan2 dier bakri (iqram dinzly), siti elizad, amelia chan, linda hashim, fizzo omar dan ramai lg la..

biase la kan..nama pun remaja..ade je bende dier nak memberontak..tambahan plak dengan mak bapak amira ni yang slalu je gado..mana taknye..bapak amira (zafrul nordin) tu ade affair dengan kakak kepada salah seorg kawan dier..mnjadikan complicated la cter ni..amira ni slalunya jadi orang tengah yg selesaikan mslh family n kawan2 dier..

sebenarnya yang paling wat aku tertarik nk tengok cter ni ialah watak bakri yang dilakonkan oleh iqram dinzly..dier ni memang banyak bekawan dengan perempuan..so watak dier cam lembut2 sket tapi bukan la gay..sebabnye ape yang aku nampak..si bakri ni macam suke je dekat amira tu..ni aku teka2 je la..kena tunggu sampai episod akhir le baru tau..memang menjadi la watak dier ni...tabik spring kt iqram!

haa ni la dier amira..lupe plak aku nak gitau dolce ni bermaksud 'si manis' asal dari bahasa italy..manis ke??hee manis ler tu..faezah elai ni telah mengenepikan dua lagi pelakon yang turut diuji bakat untuk watak ni iaitu fouziah gous dan scha..well..haa cara nak sebut dolce ni adalah betul2 sebutan huruf 'c' ye..bukan 's'..

pesanan aku ialah korang try la tengok cter ni..dapat gak hiburkan hati daripada asek membaca jurnal sahaja(pesanan khas kpd kwn2 aku yg tengah sibuk wat thesis..hehe)


Ahad, Mei 03, 2009

kejutan mentor!!




"Mentor showcase"
ahad, 3mei 2009
tv3




ade sorang mamat nih..nme dier amirul (kalo tk silap aku la)..umo baru 17tahun..dier try la audition mentor, Ajai sebagai mentor..tp dier suke lagu pop yeyeh..so tk kena la ngan ape yg ajai nk..dier nih mmg smgt giler nk naekkn balek irama pop yeyeh ni..siap ckp 'kalo tkde yg lama..tkkan ade yg baru'..

tp ape yg bestnye..malam showcase tu..dier dberi pluang wat persembahan!!baru umo 17 tp biler menyanyi..pergh best2..



kenanganku..
siap berduet ngan idola dier lagi..
jeffry din!








pengacara utk musim ini..
ally iskandar!






tk sabo nk tgk persaingan utk kali ni..
- awie ngan smgt nk cari pengganti ella
- mas idayu ngan protege nye black
- adibah nor bersama protege dari kota belud..thye
- ajai mnjadi mentor kpd abg stacy!
- Lah VE dgn protege nya
- jaclyn pn turut menjadi mentor!

Related Posts with Thumbnails