Sabtu, Ogos 15, 2009

prom gown..project runway!

malam tu aku tengok la rancangan ni..pe yang aku rs menariknye..tugasan utk malam tu ialah kena siapkan prom dress @ gown untuk high school..utk budak skolah la yg umo 17 tahun nye..so nak wat baju tu pn kena la wat yg seswai ngan umo diorg ni..mcm2 ragam la time nk siapkan ni..dengan cerewetnya bdk2 tu..mak diorg pun masok cmpur gk tu..huisk..pening..

so tanak buang masa lagi..meh aku show terus gown2 yang dihasilkan..




warna yang ceria..seswai dgn umo..n model ni pun cm hepi sgt la dpt baju ni..so kire brjaya la..







gown ni plak bagi aku nmpk sgt elegan dan glamour..







yang ni plak nmpak cam murah la..sori to say..








ni model yg cerewet la..mcm2 dier mntk..smpai penin designer nk wat gown dier..but hasilnye not bad la..cntek jgk..






gown yg ni ok jugak la..tapi nape ntah aku rase cam tk seswai lak utk prom nite..nmpak cam sedikit formal..




dan yg tkeluar pada malam itu ialah...
kevin..model dier yg no 3..mmg tk brape bkenan pn..huhu

3 comments:

Ro Zhaf Zeck berkata...

zeeck...lamanye xupdate..cpat r aku rindukan kritikan mmbina keatas dunia hiburan nih.

zac efron berkata...

lamenye tak update blog..thank ro!bg aku smgt!hehe

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails