Sabtu, Mei 08, 2010

selamat hari ibu + video ibu bersalin

entry kali ni agak menyentuh hati sikit..khas untuk my mom..sempena hari ibu ari ni..biler sebut je pasal mak..mesti ade terasa sayu kan kat hati..yang takde perasaan tu aku tataw nak cakap ape la..

bagi aku..Ma is the best mom in the world..aku tak suke sangat nak citer pasal citer sedey2 ni..huu..tak tahan air mate kang..tapi untuk entry ni rase nak citer gak..aku masih ingat lagi hari pemergian abah aku..mase tu umor aku baru 5tahun..tataw ape2 sangat pon..aku bangun pagi je..ramai sedara mara kat umah aku..aku tengok abah baring je kat ruang tamu tuh..ramai orang baca Yasin..aku yang budak lagi nih mane la taw ape..

selepas pemergian abah..Ma la yang pikul tanggungjawab as Abah and as Ma jugak..kan aku da cakap my mom is the best mom in the world..ma la yang jaga kami berlima adek beradek + adek aku yang masih dalam perot..2bulan je lagi ma nak bersalin da..adek aku sempat tengok gamba abahnye je..(sayang adek aku ni sangat2)..

biler skang da besa..aku terpikir..hebatnye mak aku..dapat jaga kitorang sume yang kecik2 lagi tuh..kakak aku yang paling sulong time tuh baru nak spm..dengan duit hasil kerja kantin skolah tu la ma berjaya membesarkan kitorang sume..kan aku da cakap my mom is the best mom in the world(hehe ulang lagi)..

yang paling bestnye..ari tu Ma dianugerahkan 'Ibu Mithali peringkat daerah Kulim'..hehe bangge aku dengan mak aku nih..memang layak sangat la Ma dapat anugerah tu kan..so kat sini aku ade letak video ibu bersalin(amek kat utube)..hopefully biler korang tengok..korang rase la nak kol mak masing2 and wish betapa sayangnye korang kat mak korang..

happy mothers day to my mom Malaratina bt Babjan..zac sayang Ma sangat2.. =)


12 comments:

miss hav0c berkata...

menanges aku tgk..adoiiiii ibu!!!!

yangbaik berkata...

salam, takut gak, tapi kalau bersalin normal lagi menakutkan

zac zirwan berkata...

miss havoc: uik..jgn nanges..

yang baik: igt nk ltk yg bsalin normal..tapi tanak tunjuk mende2 lucah tu..hee

ayaa alyy berkata...

xsanggup nk tgk. takottt

zac zirwan berkata...

ayaa: tgk jugak!!

nananaDya berkata...

selamat hari ibu kpd suma ibu2 yg ada kt mukabumi nie....tp tuk tgk video 2,xsanggup...cukp le tgk time orentasi dlu....huhuhu~

zac zirwan berkata...

eh..ade orientasi psl ibu bersalin ke?

Cik Nurul Pinky berkata...

salam perkenalan..wah sayunya bila baca entry blog u..siapa tak sayang mak kan huhu

rizputra7 berkata...

itu ler pengorbanan ibu nak lahirkan kita kat dunia nie....selamat hari ibu

zac zirwan berkata...

nurul: sygi mak anda..hehe

riz: besar tol pengorbanan ibu kn..

nananaDya berkata...

ad je dorg pasang time munasabah diri....
pas abis video 2,bk je lmpu sume mata merah2..nags

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails