Sabtu, Mei 08, 2010

review wayang: the crazies yang giler

agak terlambat jugak aku tengok citer nih..ni pon sebab semalam tataw nak tengok citer apedaa..aku layan je la the crazies ni..citer ala2 horror/thriller ni memang aku minat la..


citer nye bermula di sebuah pekan kecik ni..yang dijangkiti penyakit giler..adeyh giler pon bley berjangkit2..bunoh orang sana..bunoh orang sini..memang dasat la cara bunoh dier..

pastu biler da jadi camtuh..kerajaan anta la army dier..untuk solve mende nih..korang taw camne dier wat??senang je..dier tembak sape yang da kena virus tuh..pastu bakar tros..mak aii..sape yang giler skang nih..cam sume watak dalam tu da giler jek..actually giler tu disebabkan senjata biologi yang tersebar kat pekan tuh..isk3 tak pasal2 diorang jadi mangse..

so kat citer nih memang banyak la scene2 mendebarkan jantung dan darah2 yang memancut di sana sini..sape yang nak tengok..pastikan umor 18+ dan bersedia mental dan fizikal..cewah..thumbs up! 3bintang untuk the crazies!

Related Posts with Thumbnails