Rabu, Mei 05, 2010

broga hills dan wajah rahsia hati

inilah aktiviti yang wat kitorang tak tido lepas tengok ironman tuh..selepas kecewa dengan ironman..perjalanan bersama coursemate ku diteroskan ke broga hills..hahaa amek ko panjat la dalam gelap2 tuh(siap beli torchlite kat chokit hehe)..dalam 5am la kitorang start panjat selepas ber 'huha2' kat ladang kelapa sawit bawah tuh..

time panjat ke atas tuh(dalam 45minit)..adeyh termengah2 gak aku..inilah akibat jogging satu sem sekali jek..hehe..tapi tak kisah la..sebab enjoy je..bukan pertandingan marathon ke pe..rilek la wei..hehegambar time broga hills masih gelap..memang survive wei kitorang..sembahyang subuh kat atas tuh sume..bawak kompas and botol air untuk amek air semayang..hehe

so..ape kaitan broga hills dengan wajah rahsia hati??hahaa..ni kan lagu yang bertema ala2 university life..so okla tu..kena la dengan aktiviti kitorang yang tengah menghabiskan sisa2 final year kat ukm ni..huk2..pasni biler la nak dapat jumpe korang lagi kan..(background music sedey is playing..)sunrise yang baru sket2 menunjukkan 'rise' nye.. =P
gambar mahal aku sengsorang..hehe..bajet nak letak kat profile pic fb la nih..

meh kiter tengok video klip ni..wajah rahsia hati nyanyian fauziah ahmad daud dalam citer ali setan..



Dalam kehidupan ini
Yang terindah
Melalui usia remaja
Senda gurau suka duka
Sering berganti
Meninggalkan kesan abadi

( korus )
Oh berdebar-debar hatinya
Kali pertama bertentang mata
Inilah pengalaman
Harus ditempuhi tiap insan

Kenakalan atau kesungguhan
Sukar mencari perbezaan
Betapa kau cuba melindungi
Jelas di wajah rahsia hati

PDR UKM 7th batch dalam kenangan.. =)

7 comments:

nAmeLeSs berkata...

oi zac! nape buat cite sedih awal sgt ni???? uwaaaaa... sedih~~~

(aku bengang tol la gmba aku tkde! korang amek tak ajak kn??? hahaha.. padahal time ni aku da pancit abes kot)

Ro Zhaf Zeck berkata...

entri yg membencikan.
nape sedey sgt weyh!!
nk woha! pon da xbest.

kak ina kl berkata...

alamak macam best..lepas ni gi pulak panjat gunung kinabalu ek.

yangbaik berkata...

entri menarik ...
ada orang benci kerana sedih kan
aye tak pulak... hehehe
suka la lagu ogy tu..

Hasrol Nizam berkata...

kenapa semanjak 2 menjak ni aku asyik jumpa hal hal berkaitan bukit broga ni? ada jodoh nak kesana ke? hehe

zack berkata...

Aku nak sgt pg broga hill ni..
nnti kalo pi lg inform la..akukat bb bangi sec 7 je..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.tringin nk g broga hills :)

Related Posts with Thumbnails