Rabu, Februari 10, 2010

pari pari gigi

the rock ni seorang pemain hoki ais yang dah agak veteran..nampak macam perfect tapi masalahnye dia ni suke merendah2kan impian kanak2..de sorang budak comei yang baru patah gigi nak la jumpe ngan tooth fairy..dia cakap kat budak tu takyah cayer bende2 tu sume..disebabkan dia cakap camtu..tros fairyland marah dier pastu lantik dier jadi toothfairy gak..kat sini la banyak bende2 kelakar yang korang bley tengok..

cerite ni tahap bley tahan je la..dialog2 dia tu memang lawak gak la..just aku rasa filem ni macam berbajet rendah je..sebab fairyland tu adoi macam shoot kat dalam library je..slalunye diorang suke wat cantek2 kan..cam alam fantasi tu..tapi filem ni simple jek..

so kalo korang rasa nak tengok..hmm..aku cadangkan tengok citer laen je la..lagipon citer ni macam da nak abes tayang je..hehe

9 comments:

kenwooi berkata...

i havent watched the movie also.. lol =P

kenwooi.com

Castalica Azryiana berkata...

best jer cita nie...knpa tahap boley tahan jer??huhu

fiD berkata...

wah,mcm bes sinopsis nye kan,, tq... t aku try tgk!

Miss Lula berkata...

review yg bagus..

maka dengan ini, malas ahh nk tengok movie ni.. hoho~

.millalara. berkata...

yg penting abg rock hemcem.. haha ;p

cambesje berkata...

x bes ek?? iklan mcm kelakar~~

nAmeLeSs berkata...

oh yea??? trailer cm lawak..
tp da lmbt sgt da pon nk tgk..
bek tgk cite laen...
ape ade skang??? :p

yaTy ♥ berkata...

baru tengok cite nie last friday..
eh, best lar crite nie..
hehehe..
but itu pendapat msing2 kan..
for me, i enjoy masa tengok crite nie..
funnn sgtttt..
=)

zac zirwan berkata...

ntahla..aku tgk cter ni..rs mcm cter disney pg2 kat tv3 time cuti skolah tu..hahaaa

Related Posts with Thumbnails