Jumaat, Februari 05, 2010

top 3 iklan tv lama

selalunye kat blog ni aku citer pasal muvie..drama tv..lagu la..kali ni aku nak tuka sket..citer pasal iklan plak..tak maen la iklan baru2 ni..mesti korang pon taw..aku nak share ngan korang pasal iklan dolu2..zaman kiter skolah rendah dulu..hehe..ntah la korang ingat ke tak lagi..so kat sini aku letak top 3 iklan tv lama yang paling aku suke =P


no 3..

ni la dia awal2 muzik nescafe..tiup gune seruling je..hehe


no 2..

tudiaa azhar sulaiman dok menari sambil sikat2 rambut..smart gak style rambut dulu2 kan..hehe


no 1!!

comei je anne time ni..hehe best iklan ni..

selamat mengimbas kembali zaman dolu2..hak hak =)

14 comments:

Hana Ghazali berkata...

haha..comel2 je sume...
tora datang lagi~~
jgn lupe tu.haha

sya mansor berkata...

apsal sekarang dah xde nescafe shake?

Nazatul shima berkata...

hehehe..anne mmg sgt comel..skank pon still comel..:D

zac zirwan berkata...

hana: oh..sy suke tora..coklat dia pon sedap!hehe

sya: sdp ke nescafe shake tu?neslo lg sdp!

nazatul: tp mak..sy suke rsnye..comei giler anne ckp..hak2

nawal berkata...

hahah..lwk doh azhar sulaiman..
anne tuh giler cumel! grggg..geram!!

btw, first tym disini ;)

sya mansor berkata...

ntah... x sempat ngan aku
haha sedih gila

Mimie.Candy Cane berkata...

huhuhuhu...suka blog ni..down to memory lane dengan entry ni..ingat zaman kecik² makan coki² sambil tengok satria baja hitam setiap petang khamis...

follow u!

nurfaiz shaidan berkata...

best2!!

SeGeh is Ngekz berkata...

hahaha..satria baja itam..yea, dulo2 ada cite gaban!! haha..

.millalara. berkata...

waahhhhhh... ingat lagi iklan planta tu!
suka3 :)
*erk,, terasa dah tua lah plak kan.. hehe~

tiba2 rindu kat siti sifir.haha ;p

F I T berkata...

yg azhar sulaiman tu tak boleh blah..tergedik gedik hahah..yg best tu anne a..comey ja :)

nurarinab berkata...

hahaha..klaka kan iklan dulu2..jd ikutan tu :)

Darkbatman berkata...

teringat waktu mude2..hehe.. tq 4 sharing

麻辣鴨血Maggie berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails