Jumaat, Februari 12, 2010

balik kampung sudirman

bersesuaian dengan lagu ini..sempena dengan cuti hari raya cina..aku telah selamat sampai ke rumah di kulim kedah..nak citer sket pasal bus yang aku naek iaitu plusliner..tak sangke plak dapat double decker..pastu seat aku di atas..agak teruja sebab ni kali ke2 aku naek bus camtu..tapi agak kuciwa disebabkan seat nye yang begitu rapat dengan seat depan..memang orang yang kaki panjang cam aku ni menderita la sepanjang perjalanan tu..huhu..so kalo korang nak balek kampong next time..pandai2 la cari bus yang selesa ye..
pandangan dari seat atas..meninggalkan KL..

so mood pon da balek kampong kan..ape lagi jom layan lagu balek kampong la..ala2 nostalgik jugak la video ni biler menari atas stage yang sebegitu..dengan tarian ala2 charlie chaplin..enjoy..

9 comments:

Miss Lula berkata...

bestnya dapat balik kedah.. dah lama tak p kedah.. tsk tsk ;(

dalam bas nyanyi lagu sudirman tu tak? haha..

zac zirwan berkata...

haha..x sempat nyanyi..sbb kaki tgh lenguh..org kdh ke?

meera^da cute..*_* berkata...

wah..besh nyer dok kedah...
suke kedah..ada tanah kosong x kat kedah???
nal buat rumah kt sane...

Miss Lula berkata...

orang kampung kat perak ja.. tapi suka p kedah.. suka loghat sana.. :D

LORD ZARA 札拉 berkata...

artis ni~
hahaha~
balik pun ada lagu2 bagai kamu zac~
kih3~

Mimie.Candy Cane berkata...

huhuhhu...duk bersila boleh? hehehe...selamat bercuti..

cik EPAL berkata...

best pat balik kampung :)

aNiS tHe BumbleBee berkata...

woo..org kedah rupanye..cek pon org kedah jugak.tp kedah celop je.janji kedah..kedah..kedah pantang kalah..walau sakit jatuh dan rebah!! ngeh ngeh!

hans berkata...

seronok kut balik kampung
hilang stress...dapat bahagia..dapat pahala..dapat kasih sayang

Related Posts with Thumbnails