Ahad, Februari 21, 2010

halimah jongang series

ari tu time cuti semester..baru la aku berpeluang untuk layan astro..hehe sebab balek umah..nak dijadikan crita..aku tertengok la halimah jongang ni..aku baru tau rupenye dia wat bersiri plak..haha agak ketinggalan aku..

citer ni same je la dengan yang dulu tu jugak..aku bukan tertarik dengan citer dier..tapi ngan lagu dier..nampak bersungguh2 benar eddie hamid menyanyikan lagu ini..(ayat tber2 cam skema)..so untuk bagi semangat memulakan setengah lagi semester terakhir di UKM ni..jom karok lagu ni..hee



Berulang kali
Telah ku katakan
Diriku ini
Di waktu ini
Telah dimiliki

Tak usah lagi kau dekati
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu
Usahlah engkau memaksa diri
Memuja diriku
Ku takut nanti
Kau gigit jari menangis sendiri

Janganlah engkau berangan-angan
Jadi buah hatiku
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi

Jangan jangan jangan ku digoda
Tengok bayangmu pun ku tak selera
Pergi pergilah cari yang lain
Jadi kekasihmu

Jangan jangan jangan ku dipaksa
Tengok mukamu pun aku tak suka
Jangan jangan jangan kau jadi perigi
Yang mencari timba

Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang

Ha... ha... Halimah jongang

Jongang jongang jongang
Kau halimah jongang
Jongang jongang jongang
Halimah gigi jongang

12 comments:

SeGeh is Ngekz berkata...

hahhaa..aku x tengok cite nie..tapi, bila tengok iklan halimah jongang..mmg rasa nak keluar intestine..!! hihihi~~

aieOreo berkata...

adeiii..jongan pun bole wat lagu..oreo nyaris2 begulingg2 depan tv kat kedai makan dengar lagu dia..ngeh3

LORD ZARA 札拉 berkata...

zack, ko dgn taib menari guling2 lagu ni please~

miahaha~

kat newspaper semua marah cerita ni woo~~

attoae berkata...

mmg sy0k laa lagu nih.. tp dh ramai yg k0mplain tang lagu halimah j0ngang nih.. kata mereka, lagu ni menganiayai manusia yg x prefect... btul jgk kn... tp ble d pk balik, lagu ni laa yg menaikkan this siries...

^ ZuMaWaMBa ^ berkata...

hahahaaa!
br taw lirik lg ni~
slame ni dok nyanyi part 'jongang jongang jongang' tu je :D

F I T berkata...

tadi halimah jongang gi tengok raja lawak hehehe ramai yg suruh hentikan halimah jongang tu sebab cita kutuk orang je..tapi rasanya takde a kutuk sangat..cita tu just nak tunjuk pengajarannya supaya tak kutuk orang yg tak berapa cantik..kan?

Helo Rempit Malaysia. Korang Tak Cukup Power Sebab Ini Lagi Power!

nAmeLeSs berkata...

nape aku tk penah tau pon cite pe ni???

yaTy ♥ berkata...

hehehe..
best lar cite nie..
leh je layan..
nk2 kalo time ngah boring..
=)

meera^da cute..*_* berkata...

xpenah tgk tapi teringin nak tgk citer nih....donloadkan utk aku..hehe

joegrimjow berkata...

takot nak tgok cite camni
takot terkutuk
huhu

麻辣鴨血Maggie berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails