Selasa, Februari 23, 2010

final episod tari tirana

maka dengan ini berakhirlah drama tari tirana ni..adoi tak sangke plak ending nye hero mati..kire laen la kan citer ni..tak macam citer2 melayu yang laen..citer ni memang mantap la sebab graf dier sangat turun naek..dari campus life yang mengejar keglemeran..tiber2 ending dier jadi kisah sedey plak..

aku memang da agak da ash yang menyebabkan neo mati..so aku macam tak tekejut sangat la tengok final episod tadi..tapi yang tak bestnye pe tiber2 ali nak cakap dengan tirana time neo nak kena langgar tuh..(tak logik ye)..

tapi aku suke la citer ni..tema percintaan yang meluas..ade chenta muda-mudi..chenta golongan pertengahan..chenta orang tua..thumbs up! la untuk citer ni..kalo korang blom tengok and rase nak tengok..bley la klik sini

next drama on lestary is hotel mania..drama muzikal produced by KRU..harap2 la lagi best daripada Kau dan Aku yang kunun2 drama muzikal tapi hampeh..


5 comments:

aku junsu berkata...

huhu best jugak la ending dia..xsia-sia merayu kat umi supaya bagi tgok..well, nice jobla kat pengarah drama ni..ada kelainan sikit(^_^)

LuVidA^^ berkata...

puas hati.
walaupon mule2 nk ngn neo..

~terataibungaindah~ berkata...

tiba2, time makan kt cfe td, aku tertgk epis0de last ni. hahaha.. s0 aku cm blur2 gak r sebenarnye..sbb tgk yg awal2 n hujung je. =p

aNiS tHe BumbleBee berkata...

woo! best eh citer ni?aritu balik msia smpat tgk kejap aje..nnti ah tgk online lak..bosan sungguh tgk citer2 keling kt sini..duss!

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails