Khamis, Mei 13, 2010

adamaya: salah maya dani frust menonggeng!

mule2 aku tengok citer ni dulu..wat the heck ramai sangat cakap citer ni bakal jadi macam fenomena nurkasih..siap gurls kat kolej aku nih..tengok adamaya macam tengok bola plak..jerit2 time tengok tu..isk2..anak sapalah tu..tapi last2 aku layan gak citer ni..hehe bukan ape..rase geram betol la kat maya tuh..

bagi aku tema citer ni bukanla percintaan..tapi tema nye ialah ex boipren yang giler2kan gf lame..adoyai..kes maya satu hal..lepas tu kes kawan dier gak yang sampai mati terbunoh tuh..gara2 ex bf yang giler tuh..

enuf pasal tema dier..dalam citer ni..tak laen tak bukan..bagi aku salah maya..hehe..aku tak salahkan dani..dier tu memang da giler kan..siap ceraikan bini semata2 nak kat maya..yang salahnye..maya la!!ko tu da ade laki ade anak..pehal ko dok layan dani tuh??bagi harapan sume..haha tiber2 aku emo kan..

watak yang paling patot dipuji..mesti la adam..saba betol ko ni eh..tapi aku rase dalam citer ade la..cam tak logik je kan cool sangat..even da taw pasal bini dier kuar dating dengan dani..still cool..tu bukan cool..tu dayus da rasenye..tapi cool dier tu la yang berjaya buat maya sedar..thumbs! up la kat adam tuh..

kalo korang yang belom tengok ending dier nih..just klik here =)

p/s: kiter kena juai mahai sikit kat awek..baru diorang rase nak appreciate kiter..(ikot strategi adam buat kat maya..hehe)

38 comments:

Iman berkata...

patut maya yang jadi gila, haha !

zac zirwan berkata...

haha..betol!

nuRuLain_zAiNi berkata...

huhu..emo plak kamoo ni..sabar2

zac zirwan berkata...

hehe..baeklah..bersaba zac! =P

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

aku paling benci dani~

siap sanggup join fan pages kami benci Dani~

kih3~

Ery Farieha berkata...

hahaha
dani meroyan
pape pun dorg berlakon mmg best!

zac zirwan berkata...

zara: wow..ade gak ke fanpage tuh..bg aku link..nk likes gk..hee

farieha: lakonan mmg thumbs up! la..tu jd geram kt watak maya tuh..even dier kiut..

hans berkata...

akhirnya kami bertiga hidup bahagia

Nadd berkata...

yes,
stuju ngn zac,
kesabaran adam tu yg wat maya sedar..
hehehe...
;D

~ ReD ~ berkata...

x suka perangai DANI.. kurang gemar dgn pendirian MAYA. respek dengan karakter suami macam ADAM...hehe

zac zirwan berkata...

hans: hope yg ke3 tuh amani la..bukan dani..huu

nadd: adam la man of the match citer ni!

red: setuju la dgn red ckp tuh!

Frodo Baggins berkata...

dah abis ke? wa baru plan nak tgok
wakakakkakaka


>>____<<

zac zirwan berkata...

waa..ni mmg tol2 da tlambat la..org da abes pon..huu

Aby Umy berkata...

udah singgah ni kawan
best blognya :)
salam kenal

nananaDya berkata...

jgn salah maya 100% sbb klu bkn dani yg duk hasut... maya xkn jd cm2....nie salh dani n maya..22 slh....xpndai kawal prasaan.....hohohohoho =)

zac zirwan berkata...

aby umy: salam kenal jgk =)

nanadya: tudiaaa penyokong maya sudah mari..hehe

Aus MeLankoLik berkata...

hahahaahak , aku nk buat cam adam pasni , hahahak . baru style , pengaruh adamaya kuat , hahahak

zac zirwan berkata...

gewd2..buat cam adam..juai mahai..hehe

helena's berkata...

tu lah jual2 mahal..sampai kite rindu balik.hahaha

zac zirwan berkata...

cik hel: yeaaahh..kalo dier majok..xyh pujok..wat dunno..kasi dier rindu..nt dier carik r lek..heee

Apple Tan berkata...

ooooooh...patutla u ckp my case mcm adamaya. hahaha.

but for me, I la adam, my bf is maya and si ex-gf bodoh tuh is dani.

benci"dani" hahahha.
but "maya" i setia pada i, masih syg kt i lagi. dia tk nk lyn si "dani" dah.

if "dani" betul2 nk hasut, siapla dia, "Adam" will make sure "Dani" regrets.

hahahaha u fhm2 la kan citer my version nie :P

zac zirwan berkata...

hahaaa..mantap..pasni ley shooting adamaya 2 ok!feel da ade da tuh..hoho..

yuyun berkata...

suke amani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ni watak yang patut dipuji oleh syaye! yeay!

zac zirwan berkata...

yeaayy..ok lah..puji amani jgk la..nt besar mst dier jadik heroin..cm anne ngasri skg da besar..hehe

mahira oya berkata...

tgk gak ek adamaya...ekekeke...

zac zirwan berkata...

terrr..tengok..hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.nak kawen dgn adam!
.nak adam!
.waaaaaaaaaaaa

kak ina kl berkata...

hemmm besok dah ada aweks jaga baik-baik..nanti meroyan cam si dani tau.

ala fikir ajerlah..org giler masuk kemana? ke tanjung rambutan lah kan..

zac zirwan berkata...

fateha: aik..yg dlm gmba kt sebelah tu bkn adam ke? =P

kak ina: hehe..kot2 la dier masok tampoi..hee

HonEyBuNNy berkata...

Bestnya kalau dapat suami mcm adam...ehheh

zac zirwan berkata...

jadik la maya..dapat la..hee

hans berkata...

ialah...
aku,maya dgn amani
dani memang dah jadi gila
hahaha

Fitrihadi.com berkata...

Tak ramai manusia sebaik adam, tak sikit manusia senakal Maya. Tak kurang jugak manusia yang berperangai seperti Dani. -termenung-


- - -
(Zacko Pshyco) Bila Huruf F Je Ingat F*CK.. Cubalah Bila Huruf F ingat Fitrihadi.com ke? Adoiii

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

perghhhhhhhhhhhh

dani tatap salah !

Miss ... berkata...

dua2 salah la weh sbb dua2 dah ada bini ngan laki hehe..tp aku x follow la plak cete nih kah3

Afzainizam berkata...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…
thank u teachers and lecturers. jasamu ku kenang hingga ke akhir hayat

Hazzy Ishak berkata...

kesian dani
tiba2 jd ting tong

rizputra7 berkata...

benci2 pon tetap nak tengok sampai abis hehehe

Related Posts with Thumbnails