Jumaat, April 30, 2010

ironman 2 banyak pot pet pot pet

midnite muvie bersame coursemateku sebelom overnite bersame2..ironman 1 dulu aku tak tengok pon..sebab tak rase nak tengok..2nd nye ni sebab ramai nak tengok..aku on je la..

biler tengok citer nih..aku taktaw part mane aku nak puji..nothing je nak banding ngan action movie hollywood yang laen..wat the heck..camtuh je rupenye citer dier..b.o.r.i.n...

jap2 tengok jam di tangan..biler nak abes nih..bukan aku jek..audience kat depan aku..tepi aku..sume wat bende yang same..sampai aku bisik kat arep sebelah aku..slownye citer nih..

aku da konpius citer ni action ke drama??..awat yang kat sembang2 tu panjang sangat..padahal point nak cakap sket jek..beleter panjang lebar..aku nak tengok time ironman lawan2 tu jek..ok..sampai kt climax lawan2 last tuh..aku rase cam..owh okey..ironman gabung je ngan kawan dier tuh..tros berjaya hapuskan orang jahat tuh..waaa hebatnye ending dier!huh cmtu je citer ko ley wat..camni ke hollywood yang diagung2 kan sangat..baek evolusi kldrift tu 5kali lagi best la..wat malu ironman je..

2bintang je untuk ironman 2..

18 comments:

Mimie.Candy Cane berkata...

alamak ye ke?? huhuhu...spoil mood nk tgk ironman.. :)

nAmeLeSs berkata...

adeh.. aku pon kecewa..
yg first best giler kot...
second cm.... (tk tau nk komen)
huhu....

Aus MeLankoLik berkata...

alamak , aku same dah ngn mimie , spoil mood nk tgk ni , hahahak .

ironman 1 best gile byk action . asieh , takpe2..
bg nk sedap hati ,aku tguu review dari yg lain lak , tgk respon caner . hahahak

Ery Farieha berkata...

halamak yeke?
dah bayar tiket tgk esok
huhuhuhuh.

Tanpa Nama berkata...

iron man best sgt2...huhu..u tak tgk part 1 patut la u tak paham cerite...huhu

kekutung berkata...

oh..ak rasa may b ang xtgk yg 1 kot zirwan..ak nak try p tgk aa..nant ak bg pendapat len..sama ada best IM2 ni atau pun btol2 xbest..huhu

~ Ann ~ berkata...

nsb bk xg tgk... haha

~ ReD ~ berkata...

ermm..ramai gak yg review kata kurang best...terus down la mood mahu tgok ini filem..huhu

FITRIHADI berkata...

haha ironman 3 jam kan..memang boring gila a..betul cakap bro tu..layan kl drift lagi baik ar.. :)

serol berkata...

baru jek tgk semalam.dah buat review pun.sama jek cam ko ni gak..haha

ejaa berkata...

hahaha.
iron man ok la. best la. tp btol gak dorang lawan kejap je. mcm x best sgt. tapi apa pun akuu ckp best gak. hahah!

Mohamad Khairul Dhamiri berkata...

kurang aksi ke?xbest la..

Frodo Baggins berkata...

yer mmg bnyak pot pet. hahahhaha. anti klimaks jugak skit. tp leh tahan lah. wooohaa!


>>___<<

kak ina kl berkata...

nasib baik akak tak suker tgk cerita cam tu..

麻辣鴨血Maggie berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

kekutung berkata...

ok..ak baru dapat tgk IM2 ni..so lmbt la komen..xkira nk komen gak..huhu..agak bosan..xtau climax dia kat mana..then ak hanya tertarik kat scene pompuan sorang lawan laki2 yg agak ramai tu..pompuan tu yg pembantu awek iron man tu..huh..2bintang

zac zirwan berkata...

heee..dulu dok backing sgt cter dier tuh..da tgk baru taw eik..huhuu

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails