Isnin, Januari 25, 2010

lyana hangatnya cinta

kali ni aku nak bawak korang flashback ke zaman dolu2..retro je kan gmba kat atas ni..namenye lyana..tapi bukan lyana jasmay..terkenal dengan lagu hangatnya cinta..mesti korang tak kenal kan?memang la..lagu ni top zaman awal 90-an cmtula..camne aku bley taw pasal lagu ni?huhu ntah la..aritu member aku ade upload kat fb dia..biler dengar je..aku rasa macam familiar..maybe sebab slalu dengar kakak aku nyanyi lagu ni kot huhu..

so semalam aku layan fulamak carta sms sinar (minggu 89)..lagu ni dapat no1!!..menandingi lagu gadisku-search kat tempat ke2..so aku rase ramai la jugak kot yang tau pasal lagu ni and vote..tu sebab dia bley dapat no1 kan..

mari mengimbau nostalgia.. =P


Sering aku merindu

Rindu pada dirimu
Sering aku teringat
Teringatkan dirimu

Walau waktu/musim berlalu
Kau masih di hati
Sentiasa wajahmu
Bermain di mata

Betapa indahnya cinta
Engkau dan aku
Tak mungkin ku lupakan

Engkau masih ku sayang
Sayang seperti dulu
Cinta mu di hati ku
Masih seharum dulu

Bersama kita rasa
Suka dukanya bercinta
Sedang hangatnya cinta
Kita pun berjanji setia
Di antara kita
Tidak rela berpisah
Demi kerana cinta

Apapun terjadi
Kau tetap ku cinta
Kerana cintamu abadi di hatiku
Apa pun terjadi
Pulanglah sayangku/padaku
Kerana kau kekasihku

Adat orang bercinta
Semuanya indah saja
Bila sudah kecewa
Sungguh pahit terasa

Alangkah indahnya
Jika kau dan aku
Saling menyayangi/memahami dan
Saling setia
Betapa rindunya/indahnya
Di dalam hatiku
Kasih dan sayang

8 comments:

SeGeh is Ngekz berkata...

hahaha..doluu2 aku x suke lagu nie..sbb asyik2 die je dpt top 3 kat carta sms sinar..dan mengetepikan lagu gadisku by peminat aku (amy search)..haha..lame2 aku ley masyukk ar ngn lagu ni..i looikee.. ;)
teruskan mendengar sinar fm..hehe

Frodo Baggins berkata...

huhuhuhuhuhuhu ~
tak pnh dengar langsoong!!!!
agaggagagagagga
dia x pemes ke dulu2
anita sarawak wa kenal jer
asal minah ni wa x kenal?


>>____<<

zac zirwan berkata...

segeh: hehe..sme2 menyokong sinar fm!!
frado: aku pon xknl sgt..taw lagu je..huu

aNiS tHe BumbleBee berkata...

hehe...layan gak lagu ni...sblm ni xprnah dengar agi...thanks yeah!

zac zirwan berkata...

laaayaaaaaann..hehe

zac zirwan berkata...

lagu ni da turun tmpat ke2 mggu ni..huk2

cik ian@aH Lian~ berkata...

suka sangat
lagu neh.

Tanpa Nama berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails