Jumaat, Januari 22, 2010

haunted university thai movie

baru je semalam aku tengok citer ni..film ni adalah box office horror movie kt thai after phobia 2 dan shutter..

jalan citer dier memang cepat la..straight to the hantu tros(selalunye straight to the point kan)..tak sempat panas seat lagi..da tekejut2..hoho..dier ade banyak crite actually dalam muvie ni..aku rasa agak complicated dan aku tak baper paham sangat perkaitan antara satu crite dan crite laen..and dah jadi trend citer antu skang..mesti kne ade satu kisah yg kelaka kan..memang lawak jugak la satu kisah tu..sorang student dentist ni kne jaga bilik mayat..huhu..korang tengok la sendiri nanti..

tapi biler da nak sampai kat ending..kisah laen plak..aku hampir2 mengantok jugak..hehe..tapi okey jugak la citer ni..




7 comments:

Ajey Mahat berkata...

klau kau pun leh ngantok.. klau aku mau trus ttdo zac. hahaha

LORD ZARA 札拉 berkata...

huwaa~

kata syok mula2, dah2 ngantuk kat ending, cancel niat nak tengok~

ngee~~

nurarinab berkata...

hehe..bole jugak try tgk cite antu pelbagai ni ehv:)

zac zirwan berkata...

heheh..aku gtaw pe yg aku rs la..aku rs ngntok kt last2..nk wt cmne kn..=p

CT NORAMIZA berkata...

bila tgk review ni rasa cam nak tgk, tp kalau boring akak x blh layanlah, kang aku tdo terbongkang, maklumlah tgk dvd, nak layan kat cineplex anak plak tecik lg huhuhuuu...

zac zirwan berkata...

heheee..sabo2..nt anak da besor sng sket bley bwk g tgk wyg..

Tanpa Nama berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails