Jumaat, April 17, 2009

jang lup lir!


"Jangan Lupa Lirik musim ke2"
ahad, 8 mac 2009
stadium bkt jalil
9 pg
audition


sehari sblm audition ni..aku ade mid sem exam..2paper lak tu..pastu pikir byk kali jgk nk gi audition ni..tkde sape teman aku gi situ..tp aku kuatkn smgt gk..aku gi jgk cuba naseb..

rncgn ni antara fav tv show aku la..bg aku rncgn ni best n adiah dier plak sejuta rggit mmg menarik sgt la utk aku try..slalunye tgk kt tv..mmg rasa cm sumer lagu kter tau..kter hfl..but time audition ni baru aku tau langit tinggi rendah..smpai je kt sana, kne isi satu borang yg sgt pnjg..kne isi tajuk2 lagu yg kter suke nyanyi..yg kter tk suke..lagu asli la..retro la..smpai aku hentam je isi pe yg tlintas kt fikiran..siap tiru peserta2 laen lg..haha

pastu aku pn dpt la no giliran..'0173'..bdebor2 gk time tggu turn tu..smpai la giliran aku..dier psg lagu secara random je..1st lagu aku kne lagu 'tiara' yg dipopularkn kump kris..rock kapak ni beb..mmg fav aku pn..so ngan hepinye la aku nyanyi lagu ni..mule2 ade lirik..pastu dier pause lagu, then kter kne smbung la lirik seterusnya..next lagu ke2 plak.'gadis melayu'..huu nape la aku ley lupe lirik lagu ni.aku maen bantai je jnji ade lirik..hoho

unfortunately..aku tk berjaya..tp aku tetap hepi sbb aku da gain experience dgn mencuba seswatu yg baru dlm hdup aku..pe2 pun thumbs up! utk jangluplir!

5 comments:

Ro Zhaf Zeck berkata...

cubaan yg bagus..xpe byk peluang lg..gagal skali xbereti gagal slamanya..

yuyun berkata...

testing.. ape kate ko masuk jangan lupe notes untuk exam... hafal satu demi satu perkataan dalam lecture notes tu... maunye berbuih mulut kene sawan..

ili aqilah berkata...

berani mati betul ya anda ke audition even ada exam.
bagus, berani.
owh, terima kasih atas comment on slumdog millionaire.

tontong lah 7 pounds, itu juga sgt hebat penghayatan nye

iliaqilah89.blogspot.com

nadHiraH berkata...

wah smngat giler ah! tabik! hee

zac efron berkata...

kn best kalo lecture notes dlm bntuk lagu..sng sket nk hfl.hehe

Related Posts with Thumbnails