Ahad, April 19, 2009

ally berpoligami??



"Ally"
khamis, 26 mac 2009
11.55 mlm
studio ntv7


kali ni aku nk story psl ranc ni..ally yg dtayangkan kt tv3..ranc ni mcm ranc temubual psl topik2 hangat la..ni merupakan ranc sendiri ptama ally walopn da lame dlm bidang pengacaraan ni..

aku n kwn2 sekolej gi tgk ranc ni secara live..tajok utk minggu tu is 'poligami'..tajok je..yg berpoligami is org yg kt sblh ally tu..salleh yakob..da 3kuota da..1 lg je tggl..so cm biase la ranc ni bjalan selama 1jam..

selama ni tgk dlm tv cmbest je ranc ni..tp biler gi tgk tol2..huu aku cm bosan je..biasela..talkshow..mne la nk best sgt pn kn..sori ally..hehe..tp kirenye hati ni cm terubat sket la keboringan tu sbb time nk masok studio ni..tjumpe stacy..siap senyum kt aku lg..waa..haha..pe2 pun aku rasa ranc ni bley diimprovekan lg ngan topik2 yg lebey hangat n lebey unik..thumbs up! utk ally!

3 comments:

cambesje berkata...

teringin berpoligami???

zac efron berkata...

akan difikirkan..haha

zac efron berkata...

erk!

Related Posts with Thumbnails