Rabu, Mac 10, 2010

alice in wonderland 3d

owh..inilah crite yg kunun2 nye dinantikan untuk bulan ni..kunun2 nye jela..biler kuar je citer ni..memang aku rase nak tengok la..sebab dulu kecik2 penah gak tengok citer ni versi katon jela..

hmmmm..mengeluh panjang tu..maknenye aku tak suke la citer ni..haha..ntah nape..aku rase bosan je..takde yang ummph langsung dalam citer ni..sampai aku asek tengok jam..biler la nak abes ni..kalo kuar awal rase rugi lak tiket..hee..

jalan citer nye cam biase la..alice ni masok dalam dunia fantasi tu kan..so okey jalan citer kiter da tau..kiter expect pengolahan citer ni la yang akan jadi laen nye kan..tapi kuciwa la..makin borin..baek katon time aku kecik2 dulu aku excited lagi nak tengok..pastu 3d nye pon mengecewakan..btol la 3d ni seswai untuk animasi cam katon je..if de orang real camni..adoyai..pakai spec 3d tu just untuk menjadikan gamba di screen tidak blur..3dnye bley nampak kadang2 je..sampai kadang2 aku bukak je spec tu..keseluruhannye..takyah la korang tengok..aku bagi 2bintang je kat citer ni..amek ko..2bintang tu untuk kostum n makeup yang cantek tu..bley wat teater..hehee

24 comments:

kenwooi berkata...

i dont think i'll watch this in 3D =)

zac zirwan berkata...

dats gud..save ur money..hehe

atreyu strange berkata...

wahh. sampai gitew skali review hang! ok2, take note, xyah bazir duit kite tgk 2D jek! haha!

Anjung Web berkata...

Aiseh, baru plan nak tengok dengan anak2...

F I T berkata...

wah marah nampak..tapi takpe la sbb share pengalaman tu..sekurang-kurangnya tahu gak cita tu tak best..heh

Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang!

zac zirwan berkata...

atreyu: hehe..btol la..aku cakap pe yg aku rs je..hee

anjung web: budak2 maybe suke kot..

fit: hehe..tak best..bg aku la..

Frodo Baggins berkata...

tp since yg berlakon tu wa nyer idol kapten mereng wa g tgok gak ... ngahahhahaha ~~


>>___<<

zac zirwan berkata...

frodo: haha..yela lakonan dier stylo gk la..

~ ReD ~ berkata...

pernah tgok yg versi katun je la.. x teringin pun nak tgok kat wayang..huhu

hans berkata...

ish,memang bosan ker?
ramai yg kata bosan tu buat aku malas nak tgok tu..
jom tgok Elm of Street jom..itu baik punya seram

p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

zac zirwan berkata...

red: aah xyh la tgk..hehe

hans: best ke elm of street tu?jom2..

puteri katak berkata...

bosan sangat ke weyh?
aku br tergedik-gedik nak g tgk movie ni..~
cancel r camni hahaha..

annfrendly berkata...

baru ingat nak p tengok..
disebabkan 2 bintang.. tak jadi lorh...
thanks sebab share ya...

yuyun berkata...

adekah bosan tu mungkin disebabkan 3d? huhu.. sebab 3d mesia confirm2 takde subtitle, so kengkadang susah nak faham cerite..

ni bukan based on aku je tau. sebab ade je yang terel english prefer 2d sebab ade subtitle.. senang faham. sebab selau je ade bende mengganggu (tendang2 kerusi la, budak bising la, makan popcorn kruk krak la..) yang boleh kacau konsentrasi lalu tak paham cerite.. kalau ade subtitle (even english subtitle) senang nak catch!! huhu..

contohnye aku tengok avatar 2 kali. 1 st time in 2d, 2nd time in 3d. dan aku rase 3d avatar adalah best sebab aku dah faham cerite. tapi kawan aku yang tengok 3d avatar 1st time rase avatar tu bosan.. mungkin kah?

just my doploh sen~

noor afzan berkata...

mmg tak best ke..?
ramai yang review kata tak best la..
ni yang macam berbelah bagi nak tgk nih..
haaiiihhh..

zac zirwan berkata...

puteri katak: tgk je niyang rapik..kui3

annfrendly: 2bintang ni my opinion la..

yuyun: seriusly ade subtitle ke xde ke tetap aku rasekan citer ni tak best..aku rase pengarah dier bley kreatifkan lg citer ni..wat la bnde2 dalam citer tu bley begerak n bcakap ke..cam teko2 tu..lampu2 ke bley cakap n kaco perjalanan alice tu..he can add on sumtg new to this muvie..but then..from my view la..wat he did is not enuf..jalan citer sgt straight to the point..climax nye memang da taw alice tu akan fight ngan menatang last tu..borin..citer ni kalo nk banding ngan avatar bagai langit ngan bumi..kui3

noor afzan: yg katon nye lg best r..

~iceq~ berkata...

alaaa..br plan nk g tgk..ramai lak yg kata xbest..huhu~~
*kata2 dari bdak yg xsedar diri dah xde duit*

hans berkata...

elm of street zaman dlu best
skrg dah guna teknologi mungkin lagi best
jom tgok jom

zac zirwan berkata...

cantek..sok aku g tgk..lgpon aku ade tket free from gsc ni..bln besday aku kn..hehe

aku junsu berkata...

emm xjadi nak gi tengok..

麻辣鴨血Maggie berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

hangeng berkata...

小餐馆打工

Tanpa Nama berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Tanpa Nama berkata...

электронные сигареты в санкт-петербурге - чем вредит курение ребенку

Related Posts with Thumbnails