Ahad, Januari 31, 2010

juara my starz LG

(maaf..gmbo blur sbb tv3 aku tak baper clear..hak3)

tom..berasal dari taiping telah menjadi juara LG starz musim kalini..tahniah2..telah mengenepikan hafiz(tempat ke2) dan sarah(tempat ke3)..aku tak layan sangat pon rancangan ni..huhu just yang final ni je aku tengok..

lagu yang dier sampaikan malam tu adalah Isabella, senja nan merah (duet ngan mus)..power jugak la suara dier ni..lepas da jadi juara ni aku rasa just dier kne carik identiti dier sebab mostly suara penyanyi perempuan rasenye sume lebey kurang je..susah da nak carik originality tu macam penyanyi zaman dolu2..

yang bestnye malam tu penyanyi undangan dier adalah siti nurhaliza+kris dayanti=amarah..versi 1st time diorg nyanyikan kat public..actually aku nak upload video dier tapi intenet ni slow sangat..gmba pon jadi la..

10 comments:

Frodo Baggins berkata...

x tgok arr .. hehehe
tgok lps ni, dia leh survive ke x ..
my starz LG rasanya susah skit
tp rezeki masing2

>>__<<

Miss Lula berkata...

program realiti tv makin hari makin bosan pulak..
fufufu~ ;)

fiD berkata...

he, xde tv kat kolej, pepepon, tq la gitau!

aku junsu berkata...

huhu boleh laku ke diaorg..juara yg dulu pun xkemana..apepun suma tu rezeki kan ..

FaTiN berkata...

tom! i like her! but never vote her. hahaha

oranglidi berkata...

cis. wa sokong apis!

~terataibungaindah~ berkata...

ala...nk tgk siti..

yaTy ♥ berkata...

sama lar..
yaty pn layan yang final jer..
not bad lar performance tom mlm tue..
tapi juara my starz LG yang sebelum2 nie sume nya senyap je lepas da menang..

lagu siti & KD tue cm klakar lar..
mcm org bercakap jer..
hehehe..
=)

myfuzzyworld berkata...

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

hangeng berkata...

Hand-sewn designer cat collar with Swarovski thomas sabo online shop deutschland
pearls and rhinestones will make your cat look like thomas sabo anhänger
she’s going out on a date and it’s perfect for Valentine’s thomas sabo glaube liebe hoffnung
day. Colors range from pink, black to red with little roses sewn onto thomas sabo armbänder
the collar, rhinestones wrap around the neckline between thomas sabo halsschmuck
the flowers adding to it’s romantic look. Personalized thomas sabo ohrschmuck
designer cat collars are becoming a big hit, get your cat’s name in rhinestones thomas sabo ohrringe seestern
so she can proudly wear it around her neck.Lulu’s leather cat collars are thomas sabo uhren
sleek and make your cat look smashing. thomas sabo armketten
These designer cat collars are one thin, leather strap with a small bell near schmuck thomas sabo the clasp.

Related Posts with Thumbnails